Kategorie receptů
- Autor: Karolína Fourová
- Doba přípravy (min.): 10
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 80 |
Česnek | 3 |
Sezamová pasta Tahini | 10 |
Olej olivový | 20 |
Cizrna Vapeur Bonduelle | 280 |
Dochucovadla:
chilli, koriandr, sůl
Energetická hodnota celkem: 2429 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 607 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Cizrnu slijeme a propláchneme. Smícháme všechny ingredience a rozmixujeme do hladka. Podle chuti dochutíme solí a zakapeme olivovým olejem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.